• Regulamente

  Regulamente

  REGULAMENTUL „PROGRAMULUI DE LOIALITATE”

  • Sectiunea 1. Organizatorul si informarea publicului

   Acest program de loialitate este organizat si desfășurat de către www.farmacie.md (numit în continuare farmacie.md sau organizator) site-ul este administrat de către SRL”Elody Farm”.

   Participanții la program sunt obligați sa respecte termenii si condițiile Regulamentului, potrivit celor menționate mai jos (denumit în continuare "Regulament Oficial").

   Regulamentul Oficial stă la dispoziția oricărui participant la program, pentru consultare, pe site-ul www.farmacie.md. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica, schimba sau înceta prezentul Regulament Oficial.   Programul de loialitate este organizat si se desfășoară doar pe site-ul farmacie.md.

  • Sectiunea 2. Durata programului

   Prezentul Regulament al „Programului de loialitate” intră în vigoare din 01.11.2013 și nu are termen de valabilitate şi funcționează pe teritoriul Republicii Moldova până la momentul când Organizatorul va lua decizia cu privire la încheierea „Programului de loialitate” .

    

   Înștiințarea referitoare la încetarea/modificarea programului va fi afișată într-un loc vizibil pe site-ul www.farmacie.md Programul se va desfășura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament .

  • Sectiunea 3. Participarea şi înregistrarea în „programul de loialitate”

    

   La „Programul de loialitate” au dreptul să participe numai persoanele fizice (denumite în continuare "Client/Participant"), care folosesc serviciile site-ului farmacie.md.

   La program se poate participa numai prin înregistrarea pe site. Participantul este obligat sa completeze toate câmpurile marcate ca obligatorii în formularul de înregistrare, cu date reale.

   Înregistrarea pe faramacie.md cu date incomplete sau eronate nu este validă, ceea ce atrage după sine imposibilitatea participării la Programul de loialitate.

    

   Daca toate datele din formular sunt completate corect atunci veți primi un cont personal pe site-ul framacie.md loc în care vor fi afișate punctele acumulate și alte date personale accesibile doar de Dvs.

  • Sectiunea 4. Acumulează puncte si beneficiezi de posibilitatea de a procura produse per puncte.

   La procurarea unor produse de pe farmacie.md acumulezi puncte. Valoare punctelor de fidelitate este:

   5 puncte = 45,00 lei - 54,99 lei;    

   6 puncte = 55,00 lei - 64,99 lei;

   7 puncte = 65,00 lei - 74,99 lei;

   Etc.;

   Punctele oferite se vor adaugă în contul dumneavoastră de client în momentul achiziționării unui produs căruia i se oferă puncte.

    

   În orice moment puteți vizualiza în contul dvs. numărul de puncte disponibile, cît și numărul de puncte obținute.

    

  • Sectiunea 5. Modalitatea de utilizare a punctelor de loialitate acumulate.

   În baza punctelor acumulate beneficiați de posibilitatea utilizării acestora comandând produse de pe site-ul farmacie.md, conform valorii produsului afișat în puncte în limita stocului disponibil.

   Produsele comandate per puncte nu pot fi returnate si nici schimbate.

  • ATENȚIE!

   - Clientul care în momentul efectuării unor comenzi nu este înregistrat pe site-ul farmacie.md nu poate acumula puncte.

   - Valabilitatea punctelor de fidelitate aferente unei comenzi este nelimitata (clientul poate beneficia de ele si peste 12 luni).

   - Daca se anulează o comandă, punctele pe care urma să le primiți în baza acesteia vor fi de asemenea anulate.

   - Punctele se pot acorda numai persoanelor care au un cont valid de client in site.

   - Punctele nu pot fi transferate dintr-un cont de client în altul.

   - Punctele nu pot fi preschimbate în bani.

   - Exista posibilitatea ca la achiziționarea produselor aflate în unele promoții sau pachete speciale, să nu fie alocate puncte de fidelitate (deoarece acestea beneficiază deja de anumite reduceri de preț).

   - Farmacie.md își rezervă dreptul de a modifica regulamentul și modul de acordare si folosire al punctelor de loialitate, fără o avertizare prealabilă.

   ====================

   ATENTIE: VA ATRAGEM ATENTIE CA PERIODIC IN UNELE FARMACII SE FAC REDUCERI IN URMA CARORA PRETUL PRODUSELOR POATE FI MAI MIC CA CEL AFISAT PE PAGINA WEB WWW.FARMACIE.MD 

   ====================

   ASTEFL VA RUGAM SA VERIFICATI DACA NU EXISTA O REDUCERE SPECIALA IN FARMACIA DIN CARE DORITI SA ACHIZITIONATI PRODUSUL DORIT, PRIN URMARE NU NE ASUMAM RASPUNDEREA PENTRU ALEGEREA FACUTA!

   ====================

    Atentionare!
   Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor si a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat.
   Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și pot conține unele erori, vă rugăm să vă ghidați doar după informația din prospect!
   Rareori informația de pe pagină poate conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate, fi modificat de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori.

    

 • Сondiții generale

  Termeni și condiții generale


  Folosirea (vizitarea si/sau rezervarea produselor dorite) acestui site implică acceptarea termenilor si condițiilor de utilizare prezentate în cele ce urmează. Farmacie.md își rezervă dreptul de a aduce modificări acestor prevederi, fără o notificare prealabilă. Dacă nu acceptați termenii si condițiile statuate în acest document, nu folosiți site-ul farmacie.md și serviciile oferite prin intermediul lui. Cea mai recentă versiune a acestui document poate fi găsită accesînd link-ul "Termeni si Condiții" aflat în subsolul paginilor site-ului.

  Prin termenii “cumpărător”, “client”, “utilizator”, “vizitator” și “dumneavoastră” înțelegem toate persoanele care accesează site-ul farmacie.md.

  Termenii “Regulament”, “Contract” si “Termeni si Condiții” se referă la prezentul contract de utilizare.

  Prin termenul “date personale", înțelegem informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră, pe baza cărora puteți fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastră, adresa, numărul de telefon (inclusiv numărul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, vârsta, sexul, starea civilă, si mai pot include si alte informații. Datele obținute de la dvs nu vor fi folosite decît in scopul livrării produselor/serviciilor comandate si pentru a lua legătura cu dvs.

  Descrierea serviciilor
  Farmacie.md este o platformă de comandare a produselor disponibile pe site-ul farmacie.md și cu ridicarea acestora ulterior din rețeaua națională de farmacii Elody din Republica Moldova.

  Preturile afisate pe site sunt destinate pentru comenzile efectuate de pe site. 

  Preturile taiate sunt preturi orientative de retea de la care se face reducerea web. 

  Produsul comandat de dvs poate fi achitat atît cu bani cît și cu punctele de loialitate acumulate de dvs. (detalii privind punctele de loialitate vezi aici). 

  Odată ce ați finisat cu succes comanda de pe farmacie.md Vă obligați automat să ridicați comanda Dvs. de la farmacia aleasă. 


  Promoții și Oferte
  Promoțiile și ofertele de pe farmacie.md sunt descrise conform Regulamentului care poate fi vizualizat in rubrica LOIALITATE ȘI PROMOȚII. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

  Confirmarea Comenzei
  După finalizarea cu succes a Comenzii Dvs! VEȚI FI CONTACTAT DE OPERATORII NOȘTRI PENTRU CONFIRMAREA Comenzei.
  În caz că nu răspundeți veți fi contactat repetat, dacă operatorul nu poate lua legătura cu Dvs, comanda Dvs va fi anulată!

  Comanda minimă este de 100 lei.

      Se exclude limita de 100 lei pentru Comandă în următoarele cazuri:

      - Comanda Dvs conține minm un produs procurat pe puncte de loialitate

      - Comanda Dvs conține minm un produs ce participă în promo campanii (campaniile pot fi vazute în rubrica Acțiuni PROMO curente)

      - Sunteți înregistrat și faceți prima comandă.

  Livrare
  Farmacie.md va expedia produsele comandate/rezervate către Cumpărător la farmaciile Elody. Timpul concret de preluare a comenzii pentru farmacia corespunzătoare este indicat pe site automat la selectarea farmaciei.

  Livrarea se va realiza în intervalul 24 – 48 ore, de la confirmarea Comenzii, exceptând zilele de sâmbătă si duminică, precum si sărbătorile legale.

  Pentru mai multe detalii puteți vedea rubrica detailată, Metode de livrare

  Acceptare Comanda si Returnare Bunuri
  Cumpărătorul este obligat să verifice produsele la momentul ridicării acestora. Conform Legislației în vigoare a Republicii Moldova, după procurare medicamentele nu pot fi returnate!

  =================
  Conform Hotărârei de Guvern cu nr. 1465 din 08.12.2003

  există o listă a produselor care nu se supun schimbului, de aceea înainte de a le cumpăra trebuie să luaţi cunoştinţă de toată informaţia necesară, pentru a face o alegere corectă.

  Mai jos vă prezentăm cîteva din această listă. 

  > Articole de igienă individuală (periuţe de dinţi, piepteni, agrafe, bigudiuri, pensete, aparate de ras manuale sau electrice şi alte articole destinate pentru îngrijirea corpului);

  > Articole pentru profilaxia şi tratamentul unor boli în condiţii de domiciliu (articole pentru ocrotirea sănătăţii publice şi igienă din metal, cauciuc, textile şi alte materiale, instrumente, dispozitive şi aparate medicale, remedii pentru igiena cavităţii bucale, lentile pentru ochelari, articole pentru îngrijirea copiilor, preparate farmaceutice);

  > Produsele cosmetice şi de parfumerie;

  ==========================

  Obligațiile Clientului
  Cumpărătorul are obligația să ofere datele corecte si să ridice coletul cu plata prețului de rigoare. Oferirea de date incorecte sau incomplete va duce la anularea comenzii efectuate.
  Neridicarea coletului sau neexecutarea obligațiilor, pecuniare față de farmacie.md va duce în mod automat la neluarea în calcul a următoarelor comenzi care vor fi efectuate (de la același USER sau/si de la același IP).

  Neridicarea comenzii integrale duce la anularea punctelor de loialitate atribuite comenzii in cauză.


  Atenție

  • MEDICAMENTELE CARE SE ELIBEREAZĂ CU PRESCRIPȚIA MEDICALĂ ESTE NECESAR OBLIGATORIU DE PREZENTAT RECETA PENTRU RIDICAREA COMENZII!
  • Dacă aveți prescripția sau rețeta de la medic conform căruia ați efectuat comanda de pe farmacie.md atunci în momentul cînd veți ridica comanda Vă rugăm să o prezentați.
  • Nu trebuie sa folosiți informațiile prezente pe farmacie.md, in scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat.
  • Trebuie sa citiți cu atenție tot prospectul. Daca aveți sau credeți ca aveți probleme cu sănătatea sau sunteți bolnav, adresați-vă de urgență medicului dumneavoastră.

  ====================

  ATENTIE: VA ATRAGEM ATENTIE CA PERIODIC IN UNELE FARMACII SE FAC REDUCERI IN URMA CARORA PRETUL PRODUSELOR POATE FI MAI MIC CA CEL AFISAT PE PAGINA WEB WWW.FARMACIE.MD 

  ASTEFL VA RUGAM SA VERIFICATI DACA NU EXISTA O REDUCERE SPECIALA IN FARMACIA DIN CARE DORITI SA ACHIZITIONATI PRODUSUL DORIT, 

  PRIN URMARE NU NE ASUMAM RASPUNDEREA PENTRU ALEGEREA FACUTA!

  ====================

  FORTA MAJORA:

  Farmacie.md nu este raspunzatoare in caz de forta majora pentru functionarea serviciilor si indeplinirea obligatiilor contractuale. Farmacie.md, partenerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in executarea obligatiilor contractuale sau in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Farmacie.md. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Farmacie.md, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat a persoanelor terțe rău-intenționate, îndreptate înspre accesul nesancționat și/sau scoaterea din funcțiune a echipamentului software sau hardware a sistemelor Farmacie.md, etc.

  Farmacie.md isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Farmacie.md care includ: dezastre naturale, incendii, cutremure, inundaţii, război, operaţiunile militare de orice fel, greve, blocadă, embargo, interzicerea sau limitarea exporturilor sau importurilor, tulburări politice, revolte şi urmările acestora, actele şi deciziile organelor de stat care schimbă statutul juridic al Părţilor, precum şi orice alte circumstanţe aflate în afara controlului rezonabil al Părţilor, precum ar fi defecțiunile care pot apărea în rețelele de electricitate sau de telecomunicații, acțiunea programelor malițioase, și de asemenea acțiunile persoanelor terțe rău-intenționate, îndreptate înspre accesul nesancționat și/sau scoaterea din funcțiune a echipamentului software sau hardware a fiecărei din Părți etc.

  ============

  Atentionare! 

  Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor si a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat. 

  Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și pot conține unele erori, vă rugăm să vă ghidați doar după informația din prospect!

  Farmacie.md face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acest site. Rareori acestea pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ si poate conține detalii sau caracteristici neincluse in produsul livrat, unele specificații pot fi modificate fără preaviz sau pot conține erori de operare. Rareori informația de pe pagină poate conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate, fi modificat de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori.

  ============

  Copyright
  Site-ul și toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt proprietatea farmacie.md și sunt apărate. Folosirea oricărui element cuprins in acest site, fără acordul scris al farmacie.md, se pedepsește conform legislației in vigoare.

  Dispoziții finale
  Termenii si condițiile de mai sus pot fi modificate fără o anunțare prealabilă, varianta în vigoare fiind mereu disponibilă pe site.

 • Livrarea

  Metode de livrare

  Momentan va oferim posibilitatea de ridicare a coletului din Farmaciile Elody. În momentul efectuării comenzii alegeți farmacia Elody care se află cel mai aproape de Dvs.

  Livrare rapidă zilnică în toată țara în cele mai sigure condiții.

  Condițiile livrării:
  1. Serviciul de livrare este disponibil în toată Republica, unde este prezența farmaciilor Elody.
  2. Prețurile sunt indicate cu TVA, plata se efectuează în lei.
  3. Achitarea comenzii se face în momentul recepționării comenzii.
  4. Timpul de livrare poate fi vizualizat la selectarea comenzii, acesta este estimativ.

  5. Comanda minimă este de 100 lei.
  Se exclude limita de 100 lei pentru Comandă în următoarele cazuri:
  - Comanda Dvs conține minim un produs procurat pe puncte de loialitate
  - Comanda Dvs conține minim un produs ce participă în promo campanii (campaniile pot fi vazute în rubrica Acțiuni PROMO curente)
  - Sunteți înregistrat și faceți prima comandă.

   

  Orarul Livrării:

  mun. Chişinău
  -comenzile efectuate pînă la orele 12:00 vor fi ridicate în aceeași zi.
  -comenzile efectuate după orele 12:00 vor fi ridicate în ziua următoare.

  Pentru restul regiunilor din Republică
  -comenzile efectuate pînă la orele 17:00 vor fi ridicate în ziua următoare după efectuarea comenzii.
  -comenzile efectuate după orele 17:00 vor fi ridicate a treia zi.

  Ora la care poate fi ridicată comanda poate fi vizualizată în momentul selectării Farmaciei din apropierea Dvs.
  În caz că comanda Dvs va fi livrată mai repede decît ora menționată veți fi informat de către operatori.

  Comanda Dvs va fi pastrata in farmacie timp de 10 zile. 

  ------------------ 

  Daca nu gasesti raspunsul la intrebarile tale, in rubrica Intrebari frecvente, poti sa ne suni.

  Tel.: 022 106688

  Program: Luni – Vineri: 08:30 – 18:00

  *linii telefonice cu tarif normal

 • Сonfidențialitate

  Politica de confidențialitate

  Сайт Farmacie.md всегда намерен предоставлять вам, пользователям, безопасную он-лайн навигацию и защищать право на личное пространство и изображение для того, чтобы обезопасить вашу личную жизнь. Мы всегда доводим до вашего сведения цель, для реализации которой запрашиваем определенные сведения личного характера, и гарантируем, что информация, которую вы ввели в нашу базу данных, используется лишь для той самой цели, которую мы описали вам при запросе соответствующих данных.
  Farmacie.md уважает личный характер и безопасность обработки данных личного характера каждого человека, который посещает этот сайт для оформления он-лайн заказов.
  Целью сбора данных является обеспечение пользователей качественной информацией и услугами и/или обработка он-лайн заказов продукции.
   
  Предназначение данных
  Зарегистрированные сведения предназначены для использования сайтом farmacie.md и передаются только следующим получателям: агентам, поставляющим товар, в случае если сделан заказ на продукцию; органам публичной власти, если они запрашивают их для введения в действие административного или юридического акта.
  В случае, если некоторые из ваших данных некорректны, просим проинформировать нас как можно быстрее.
   
  Общие собранные сведения
  В момент создания вашего счета запрашиваются имя, фамилия, электронный адрес e-mail, номер телефона. Если планируется оформление он-лайн заказа, будут запрошены и данные, необходимые для доставки.
  При регистрации счёта вы даете свое согласие на использование ваших данных личного характера для получения информации по e-mail или посредством других форм общения относительно актуализации веб-сайта, новых предложений сайта farmacie.md и дополнительных сведений в ваших интересах, а также другой информации о различных акциях.
  Также у вас есть право (только в случае обработки заказов, сделанных вами) изменить свои контактные данные, которые вы зарегистрировали, включив новые сведения. Кроме того, в любое время вы можете попросить оператора удалить ваши данные.
   
  Cookies
  Для того, чтобы навигация по сайту farmacie.md была более удобной, мы используем функцию, облегчающую работу интернет-браузера, именуемую «cookie», или другие технологии сбора данных, которые не носят личный характер.
  Подробно о куки вы можете ознакомиться по этой ссылке.
  У вас есть возможность запускать браузер таким образом, чтобы проигнорировать сookies. Правда, в этом случаев, возникает серьезное препятствие для навигации по нашему сайту.
  Наряду с этим, доводим до вашего сведения, что в случае необходимости можем запросить у третьей стороны статистический отчёт на основании собранных сведений на farmacie.md о поведении посетителей нашего веб-сайта.
   
  Корреспонденция, Feedback
  Farmacie.md доводит до вашего сведения, что при обработке заказа вы получите электронное сообщение с данными в отношении вашего заказа. Также, после того, как получите заказ, вам будет отправлена анкета мнений и комментариев. Заполненная анкета может быть размещена на странице продукта на нашем веб-сайте или на другой странице с единой целью информирования клиентов (будущих) о вашем мнении относительно качества услуг и обслуживания в наших аптеках.
  Кроме того, у вас есть возможность выбрать соответствующую опцию и периодически получать новости и предложения, наши предложения или другую информацию.
  Также Farmacie.md предоставляет пользователям сайта возможность оставлять комментарии, задавать вопросы и высказывать свое мнение. Любая информация, отправленная посредством контактных формуляров, будет использована с учетом права человека на конфиденциальность.
   
  Изменения политики конфиденциальности
  Если мы посчитаем, что необходимо внести изменения в правила конфиденциальности, то опубликуем соответствующие изменения на данной странице для того, чтобы проинформировать вас относительно видов информации, которую мы собираем, и способов её применения. Если у вас появились вопросы о нашей политике конфиденциальности, просим написать на [email protected].
  Благодарим вас за то, что воспользовались нашими услугами!
   
  ==========
  FORTA MAJORA:
  Farmacie.md nu este raspunzatoare in caz de forta majora pentru functionarea serviciilor si indeplinirea obligatiilor contractuale. Farmacie.md, partenerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in executarea obligatiilor contractuale sau in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Farmacie.md. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Farmacie.md, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat a persoanelor terțe rău-intenționate, îndreptate înspre accesul nesancționat și/sau scoaterea din funcțiune a echipamentului software sau hardware a sistemelor Farmacie.md, etc.
  Farmacie.md isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Farmacie.md care includ: dezastre naturale, incendii, cutremure, inundaţii, război, operaţiunile militare de orice fel, greve, blocadă, embargo, interzicerea sau limitarea exporturilor sau importurilor, tulburări politice, revolte şi urmările acestora, actele şi deciziile organelor de stat care schimbă statutul juridic al Părţilor, precum şi orice alte circumstanţe aflate în afara controlului rezonabil al Părţilor, precum ar fi defecțiunile care pot apărea în rețelele de electricitate sau de telecomunicații, acțiunea programelor malițioase, și de asemenea acțiunile persoanelor terțe rău-intenționate, îndreptate înspre accesul nesancționat și/sau scoaterea din funcțiune a echipamentului software sau hardware a fiecărei din Părți etc.
  ============
  Atentionare! 
  Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor si a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat. 
  Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și pot conține unele erori, vă rugăm să vă ghidați doar după informația din prospect!
  Rareori informația de pe pagină poate conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate, fi modificat de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori.
  ============
 • Cum Comand
 • Despre Noi

  Despre Noi

  Farmacie.md își propune să devină un reper fundamental pentru Dvs în lumea medicală. Astfel suntem dedicați calității şi profesionalismului serviciilor oferite.
  Deci Vă putem oferi:

  • Un preț mai atractiv în comparație cu Farmaciile de pe piața Republicii Moldova.
  •  Posibilitate de a găsi rapid și comod produsele dorite.
  •  Posibilitate de a comanda orice produs dorit fără a fi înregistrat, iar dacă te înregistrezi, poți procura produse cu punctele de loialitate acumulate!
  • Livrare rapidă zilnică în toată țara în cele mai sigure condiții.
  • O informație și o orientare spre cea mai apropiată farmacie Elody, pentru a găsi produsul de care ai nevoie, apelează Call Centrul nostru la tel 022 10 66 88.
  • Cele mai mici prețuri în Farmacia din apropierea ta ! 
  • O navigare 100 % securizată, utilizăm conexiunea HTTPS.
  • Posibilitatea acumulării punctelor de fidelitate, utilizîndu-le pe ce vrei tu !!! vezi detalii
  • Diverse Promoții și Reduceri. vezi detalii


  Devin-o clientul nostru și vei avea posibilitate în curînd să achiți online prin multiple modalități de plată și desigur, comanda ta va fi livrată rapid, la domiciliu ! 

  Vă așteptăm așadar pe Farmacie.md, asigurîndu-vă că în scurt timp veți deveni un client fidel al Farmaciei Elody!

   

   

  ------------------ 

  Daca nu gasesti raspunsul la intrebarile tale, in rubrica Intrebari frecvente, poti sa ne suni.

  Tel.: 022 106688

  Program: Luni – Vineri: 08:30 – 18:00

  *linii telefonice cu tarif normal

 • Întrebări frecvente

  Întrebări frecvente

 • Contacte

  Contacte

  SPUNE-ŢI PĂREREA!

  Stimați Vizitatori, orice observație, doleanță sau sugestie este importantă pentru noi!
  Vă rugăm scrieți-ne pe e-mail infofarmacie.md la orice oră şi vom lua în considerare opiniile dumneavoastră pentru a găsi soluția optimă. 

  Vă mulțumim!

   

   

  ------------------ 

  Daca nu gasesti raspunsul la intrebarile tale, in rubrica Intrebari frecvente, poti sa ne suni.

  Tel.: 022 106688

  Program: Luni – Vineri: 08:30 – 18:00

  *linii telefonice cu tarif normal

 • Lista Farmaciilor

  Lista Farmaciilor

  --Selectaţi regiunea--